Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Biyomühendislik Bölümü

ÇOMÜ Biyomühendislik Bölümü Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

BİYOMÜHENDİSLİK BÖLÜMÜ

DIŞ PAYDAŞ TOPLANTI TUTANAĞI

 

TOPLANTI NO: 2023/1

TOPLANTI TARİHİ: 27/12/2023

 

27/12/2023 Çarşamba günü saat 15:00’de ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü dış paydaş toplantısı Prof. Dr. Özgür ÖZAY’ ın başkanlığında düzenlenmiş ve aşağıdaki konular görüşülmüştür.

  1. ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölüm Başkan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burcu ÖZCAN tarafından ölçme ve değerlendirme sistemi hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.
  2. Lisans ve lisans üstü programlarına ait seçmeli ders revizyonları hakkında dış paydaşların da önerileri göz önüne alınarak değerlendirmeler yapılmıştır.
  3. Lapseki MYO Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Biyokimya Anabilim dalı Dr. Öğr. Üyesi Canan ÖZYURT bölüm öğrencilerine endüstriyel imkanların tanıtılması amacıyla teknik geziler düzenlenmesi yönünde fikir beyan etmiştir.
  4. Lapseki MYO Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Biyokimya Anabilim dalı Doç.Dr. Pınar ILGIN bölümün staj olanaklarına dair değerlendirmelerde bulunmuştur.
  5. Mezun öğrencilerimizle sektörel alanda iş bulabilip bulamamış olmaları konuşuldu. Mezun öğrencilerimiz bu konuda karşılaştıkları sıkıntılar veya eksikler hakkında deneyimlerini paylaştı.