BYM- Öğrenciler için Oryantasyon Eğitimi

BİYOMÜHENDİSLİK ANA BİLİM DALI

ÖĞRENCİLER İÇİN ORYANTASYON TOPLANTI TUTANAĞI

TOPLANTI TARİHİ: 16/10/2021

15/10/2021 Cuma günü saat 10:30’da ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Biyomühendislik Ana Bilim Dalı öğrencileri için oryantasyon eğitimi Prof. Dr. Mustafa Kemal SEZGİNTÜRK’ün başkanlığında düzenlenmiş ve aşağıdaki konular görüşülmüştür.

1. ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Biyomühendislik Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Burcu ÖZCAN tarafından ana bilim dalı öğrencilerine bölüm tanıtımı yapıldı.
  2. Ana bilim dalı danışman öğretim üyeleri tarafından ders kayıtları, öğrencilerin alabilecekleri dersler ve tez süreçleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.
  3. Ana bilim dalına kayıtlı öğrencilerin tez yazım ve çalışma aşamalarında yardımcı olabilmesi adına kaynaklara uzaktan erişim ve veri tabanları hakkında açıklamalar ve bilgilendirmeler yapıldı.
  4. Pandemiden dolayı yeni eğitim-öğretim yılında yaşanabilecek sıkıntılar değerlendirildi ve bu sıkıntıları en minimum seviyede tutabilecek önerilerde bulunuldu.