Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Biyomühendislik Bölümü

2023-2024 İç Paydaş Toplantısı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

BİYOMÜHENDİSLİK BÖLÜMÜ

İÇ PAYDAŞ TOPLANTI TUTANAĞI

 

TOPLANTI NO: 2023/1

TOPLANTI TARİHİ: 07/11/2023

 

07/11/2023 Salı günü saat 12:45’te ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü iç paydaş toplantısı Prof. Dr. Özgür ÖZAY’ ın başkanlığında düzenlenmiş ve aşağıdaki konular görüşülmüştür.

  1. ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özgür ÖZAY tarafından Bologna verilerinin güncellenmesi ve Bologna kriterleri hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.
  2. Lisans ve lisans üstü programlarına ait seçmeli ders revizyonları hakkında değerlendirmeler yapılmıştır.
  3. Biyomühendislik bölümü öğretim üyeleri tarafından öğrencilere endüstriyel imkanların tanıtılması amacıyla teknik geziler düzenlenmesi hakkında fikir beyanında bulunulmuştur.
  4. 2023-2024 Bahar yarıyılında gerçekleştirilebilecek seminer, mezun etkinlikleri vb. etkinlikler için planlamalar yapılmış ve iç paydaş üyelerinin de fikirleri alınmıştır.
  5. Kalite güvence çalışmaları kapsamında ölçme ve değerlendirme sistemi hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Bu süreçte hangi kanıtların sağlanacağı ve iç paydaş üyelerinin danışmanı oldukları derslerle ilgili sunması gereken kanıtları kaydetmeleri gerektiği konuşulmuştur.

 

Ekler

İç paydaş Top Tutanağı.pdf