2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN ORYANTASYON EĞİTİMİ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN ORYANTASYON EĞİTİMİ

TOPLANTI TARİHİ: 21/10/2021

21/10/2021 Perşembe günü saat 10:20’de ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü oryantasyon eğitimi Dr. Öğr. Üyesi Burcu ÖZCAN’ın başkanlığında çevrimiçi olarak düzenlenmiş ve aşağıdaki konular görüşülmüştür.

1. ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burcu ÖZCAN hazırlamış olduğu sunum üzerinden bölüm tanıtımını yapmıştır.
  2. Öğrencilere, sekiz yarıyıllık olan Biyomühendislik Bölümü öğretim planıyla, bölüm program çıktıları ve altıncı yarıyıl sonunda yapacakları stajla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.
  3. Ayrıca öğrenciler eğitim-öğretim, derslere devam, ders programı, sınav esasları, başarı notu, uzaktan eğitim sistemi ve mezuniyet gibi temel konular hakkında bilgilendirilmiştir.
  4. Biyomühendislik Bölümü 1. Sınıf öğrencilerinin danışman öğretim üyesi Doç. Dr. Yavuz Emre ARSLAN öğrenci kayıtlarıyla ilgili ve varsa kaydında sorun olan öğrencilerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

133-biyomuhendislik-bolumu-oryantasyon-egitimi.pdf