Doç. Dr. Ahu Arslan Yıldız yürütücülüğünde, Doç. Dr. Yavuz Emre Arslan ve Arş. Gör Hilal Deniz Yılmaz'ın araştırmacı olduğu Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) B grubu Ar-Ge Projesi kabul edilmiştir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yavuz Emre Arslan hocamızın ve Arş. Gör Hilal Deniz Yılmaz'ın araştımacı,  İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Biyomühendislik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ahu Arslan Yildiz hocamızın yürütücü olarak görev aldığı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) B grubu Ar-Ge Proje çağrısı kapsamında 'Merkezi Sinir Sistemi Ekstraselüler Matriks Temelli Hidrojeller Kullanarak Çip-üstü 3B Kan-Beyin Bariyer Modeli Oluşturulması' başlıklı multidisipliner alandaki projemiz 24 ay süreyle desteklenmeye değer bulunmuştur. Emeği geçen tüm hocalarımıza ve ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.