ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü dış paydaş toplantısı

27/07/2022 Çarşamba günü saat 11.00’de ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü dış paydaş toplantısı yapılmıştır.

DIŞ PAYDAŞ TOPLANTI TUTANAĞI

TOPLANTI NO: 2022/1

TOPLANTI TARİHİ: 27/07/2022

27/07/2022 Çarşamba günü saat 11.00’de ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü dış paydaş toplantısı Dr. Öğr. Üyesi Burçak DEMİRBAKAN başkanlığında düzenlenmiş ve aşağıdaki konular görüşülmüştür.

1. ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burcu ÖZCAN tarafından dış paydaşlara bölümde yürütülen kalite güvence çalışmaları, eğitim, uygulama ve araştırma faaliyetleri, ve ilgili konularda bilgilendirmeler yapılmıştır. Eğitim–öğretim faaliyetlerinin ve kalitesinin artırılmasına yönelik görüşler belirtildi ve önerilerde bulunuldu.
  2. Lapseki MYO Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Biyokimya Anabilim dalı Dr. Öğr. Üyesi Canan ÖZYURT toplantıya katılım sağladılar. Dr. Öğr. Üyesi Canan ÖZYURT da bölümümüz hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bir dış paydaş olarak bölüm adına her türlü destekte bulunabileceğine değindi.
  3. Ege Üniversitesi Biyokimya bölümü Dr. Arş. Görevlisi Umut MENGÜLLÜOĞLU bir dış paydaş olarak bölümümüzün kalite güvence çalışmaları sürecinde gerçekleştirilecek tüm faaliyetlerde destek olabileceğini belirtti. Bölüm öğrencilerimiz için staj işbirlikleri konusunda da yardımda bulunabileceğini belirtti.
  4. Bölümümüz hocalarından Doç. Dr. Zikriye ÖZBEK mezun öğrencilerimizle bir topluluk kurulacağını ve aktif şekilde iletişimde kalınacağını belirtti.

27072022 DIŞ PAYDAŞ TOPLANTI TUTANAĞI.docx