Biyomühendislik Anabilim Dalı iç paydaş toplantısında kalite güvence süreci hakkında bilgilendirme yapıldı

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
BİYOMÜHENDİSLİK ANA BİLİM DALI
İÇ PAYDAŞ TOPLANTI TUTANAĞI

TOPLANTI TARİHİ: 04/11/2021

04/11/2021 Perşembe günü saat 13:00’de ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Biyomühendislik Ana Bilim dalı iç paydaş toplantısı Prof. Dr. Mustafa Kemal SEZGİNTÜRK’ün başkanlığında düzenlenmiş ve aşağıdaki konular görüşülmüştür.
1) ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Biyomühendislik Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Burcu ÖZCAN tarafından iç paydaşlara yürütülen kalite güvence çalışmaları, eğitim, uygulama ve araştırma faaliyetleri, ve ilgili konularda bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim–öğretim faaliyetlerinin ve kalitesinin artırılmasına yönelik görüşler belirtildi ve önerilerde bulunuldu.
2) Ana Bilim Dalımıza ait derslerin ders içerikleri ve seçmeli ders güncellemeleri konuşulmuştur. İç paydaşların da ders bilgileri ve güncellemeleri hakkında fikirleri alınmıştır.
3) Pandemiden dolayı yeni eğitim-öğretim yılında yaşanabilecek sıkıntılar değerlendirildi ve bu sıkıntıları en minimum seviyede tutabilecek önerilerde bulunuldu.
4) Kurumsal akreditasyon süreci kapsamında tüm akademik personelimizin ve öğrencilerimizin katılmaları istenen anketlerle ilgili duyurular yapıldı.
5) Üniversitemizin ve Biyomühendislik bölümünün web sitesinde de güncel halde bulunan Kalite Güvence sekmesinin incelenmesi gerektiği vurgulandı.

BİYOMÜHENDİSLİK ANABİLİM DALI İÇ PAYDAŞ TOPLANTI 1 FOTOĞRAFLARI.docx