Doç. Dr. Yavuz Emre Arslan yürütücülüğündeki Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) B grubu Ar-Ge Projesi kabul edilmiştir.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) B grubu Ar-Ge Proje çağrısı kapsamında 'Nöral Doku Mühendisliği Uygulamalarında İletken Yapılar Elde Etmek için skCO2-destekli Hücresizleştirilmiş Sığır Spinal Meninks Türevli Hidrojellerin Grafen Oksit Nanokompozitlerle Kimyasal Olarak Dekorasyonu' başlıklı multidisipliner alandaki proje 24 ay süreyle desteklenmeye değer bulunmuştur. Projede üniversitemiz Biyomühendislik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yavuz Emre Arslan yürütücü, Araş. Gör. EREN ÖZÜDOĞRU ve Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Uğur Cengiz ve Ankara Üniversitesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Burak Derkus araştırmacı, ayrıca üniversitemiz Biyomühendislik A.B.D. yüksek lisans öğrencisi Tuğçe Kurt bursiyer olarak yer alacaktır. Emeği geçen tüm hocalarımıza ve ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.