7. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF22)” nda, Biyomühendislik Bölümü’nden Doç. Dr. Yavuz Emre ARSLAN, Araş. Gör. Eren ÖZÜDOĞRU'nun Patent Başvurusu ALTIN MADALYA ile ödüllendirilmiştir.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA), Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO), Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının destekleri ile 30 Ağustos-04 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanında TEKNOFEST ile birlikte gerçekleştirilen “7. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF22)” ‘na katılım sağlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü’nden Doç. Dr. Yavuz Emre ARSLAN, Araş. Gör. Eren ÖZÜDOĞRU ve Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nden Doç. Dr. Burak DERKUŞ’un yer aldığı “Rejeneratif ve Rekonstrüktif Tıp Uygulamaları için Hücresizleştirilmiş Beyin/Omurilik Meninksi Kaynaklı Hidrojellerin ve Biyoiskelelerin Üretilmesi” başlıklı Patent Başvurusu ALTIN MADALYA ile ödüllendirilmiştir.

Araştırmacılarımızı kutlar başarılar dileriz.